logo
Welkom
Voorstellen
De Airedale Terrier
PUPS
PUPPYDAGBOEK 2016
De Honden
In Memoriam
Laatste Nieuws
Tentoonstelling
terugkomdag
Specials
Nakomelingen
Vakanties
Herplaatsing
Links
Gastenboek
Contactformulier

HERPLAATSING

 

Op dit moment is er geen airedale die een nieuw baasje zoekt.

 

 

Hieronder het verhaal van Sascha (voorheen Indy):

Op woensdag 12 augustus 2009 ben ik Indy op gaan halen bij haar eerste eigenaren. Zij hadden problemen met Indy en hadden het moeilijke besluit genomen om haar weg te doen.

Indy bleek een lieve, jonge hond. Ze had een basisopvoeding gehad, maar moet ook nog veel leren. Op donderdag 13 augustus is ze als herplaatser geplaatst (op mijn site en op de ATCN-site). Er was veel belangstelling voor Indy.

De eerste mensen belden al op donderdagavond. De dagen daarop heeft Indy gewoon meegedraaid in het dagelijks leven. 's Nachts in de bench was geen probleem, maar om 6.30 uur begon ze met piepen omdat ze uit moest. Overdag vond ze in de bench blijven wat lastiger, maar een lekker bot of een goed gevulde kong uit de vriezer maakte het makkelijker voor haar.

Al snel leerde ze nieuwe dingen erbij. Trouwens Tosca, Nikki en Lennox ook van haar. Indy pikte namelijk van het aanrecht en uit de gootsteen. En ook Indy nam alles mee de tuin in (net als haar broer Lennox).

Op zondag zijn Paul en Tim kennis komen maken. Zij hadden hun welshterrier Jip (reu van 3 jaar) meegenomen. We hebben een lekkere wandeling gemaakt en zo nader kennis met elkaar gemaakt, informatie uitgewisseld en zij leerden Indy al een beetje kennen. De kennismaking was een groot succes. Er was een duidelijke klik tussen Indy & Paul, Indy & Tim en Indy & Jip.

Op dinsdagavond 18 augustus zijn Paul en Tim Indy komen ophalen. Jip was thuis gebleven. Ze hebben het puppydagboek meegekregen en we hebben afgesproken dat ik in de herfst nog een keer naar Amsterdam kom om Indy te bezoeken.

Het is fijn dat Indy spoedig een nieuw huis, lieve baasjes en een speelkameraadje heeft gevonden.

 

Inmiddels heb ik al twee berichten gehad over Indy. Ze heet vanaf nu Sacha. Ze doet het goed, en begint haar plek al te vinden. Sommige dingen vindt Sacha nog wat spannend, maar daar wordt goed rekening mee gehouden. Paul en Tim zijn erg blij met haar. Er wordt al heel wat afgeknuffeld, gespeeld en gewandeld.

Inmiddels heeft Sascha helemaal haar draai gevonden na wat aanpassingsprobleempjes. Maar het is ook niet niks: weg bij je baasjes, in een nieuw huis met 3 andere honden, binnen een week naar een ander nieuw huis met een hond, echt samen wonen met een andere hond, loops worden en je gaan hechten aan de nieuwe baasjes.

Heel veel geluk met elkaar!

 

 

Sascha de eerste avond in haar nieuwe huis.

 

 

 

 

Hieronder nog een korte impressie van de tijd van Indy hier in Rijswijk.

 

   

 

Klik hier voor een filmpje (helaas wat donker) van  Indy samen met Tosca, Nikki en Lennox

 

 

       

 

       

 

 

Na het veld waren de dames en heer moe. Iedereen had een plekje gevonden: Indy lag op de bank..

 

Airedale Terrier Kennel "Of Ares Delight"